logo

Malluusen Frisbeegolfrata

  • en
  • fi
Malluusen frisbeegolfrata on suljettu kauden 2021 osalta. Kiitos kaikille pelaajille, nähdään keväällä 2022 uudistetun radan parissa!"Suljettu" tarkoittaa, että kaikki väylät eivät välttämättä ole pelattavissa (kori / väyläopaste saattaa puuttua tai heittopaikka voi olla pois käytöstä).

Malluusen frisbeegolfseura ry

  • Perustettu vuonna 2020

  • Toimintaan kuuluu mm. Malluusen frisbeegolfradan ylläpito ja kehitys sekä frisbeegolfkilpailuiden järjestäminen

  • Puheenjohtaja vuonna 2021 Janne Saarela. Ota yhteyttä janne@malluusenfrisbeegolfrata.fi

  • Y-tunnus: 3141048-3

Liity Malluusen frisbeegolfseuran jäseneksi

Malluusen frisbeegolfseura ry. on perustettu radan ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi sekä lajin tunnettuuden edistämiseksi.

Voit osoittaa tukesi liittymällä yhdistyksen jäseneksi ja tulemalla mukaan toimintaan! Jäsenenä pääset myös mm. vaikuttamaan radan kehitykseen ja saat alennusta osallistumismaksuista yhdistyksen järjestämissä frisbeegolfkilpailuissa.

Jäsenmaksu vuodelle 2021 on 10€. Voit liittyä myös kannatusjäseneksi, jos haluat osoittaa radan ylläpitoon ja kehittämiseen enemmän taloudellista tukea, mutta et halua tai pysty osallistumaan yhdistyksen "päivittäiseen" toimintaan. Kannatusjäsenen vuosimaksu on 50€.

Liity jäseneksi tai kannatusjäseneksi täyttämällä alla oleva lomake. Saat sähköpostiisi ohjeet jäsen- tai kannatusjäsenmaksun maksamisesta. Jos viestiä ei näy, tarkista myös roskapostikansio. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä sähköpostilla info@malluusenfrisbeegolfrata.fi

Pakollinen kenttä

Liittymällä jäseneksi hyväksyt yhdistyksen säännöt.Tietosuojaseloste

Malluusen frisbeegolfratahankkeen taustalla on yksinkertaisesti intohimo lajia kohtaan (ja noh – kukapa nyt ei omaa rataa haluaisi? 😎)

Radan suunnittelija on Janne Saarela (#120056), joka on verrattain uusi, mutta sitäkin intohimoisempi harrastaja lajin parissa 🥏

Tutustu myös Jannen toiseen projektiin, frisbeegolfrata.info-sivustoon (dgclr.fi). Sivuston tarkoitus on auttaa frisbeegolfin ystäviä löytämään mahdollisimman helposti mielekkäitä ratoja ympäri Suomen 🔥

Asenna puhelimeesi myös Putt Maister-sovellus: www.puttmaister.com, ja laita putti jiiriin!

Facebook

Instagram